Wanneer je een grondige renovatie gaat (laten) uitvoeren, kun je wel de hulp van één of meerdere professionals gebruiken. Maar wie heb je waarvoor nodig? Door onderstaand overzicht door te lezen, weet je precies bij wie je wezen moet voor een specifieke klus!

Aannemer

Zoek je de juiste persoon voor een aan-, op- of uitbouw aan je woning? Dan kun je wel een goeie aannemer gebruiken! Deze vakman weet van aanpakken en heeft uitgebreide kennis op het gebied van slopen en weer opbouwen. Je wilt per slot van rekening iemand inhuren die weet hoe om te gaan met onder andere elektriciteit, leidingwerk en isolatie. Bovendien heeft een aannemer ook het nodige verstand van een degelijke fundering voor je project en beschikt hij of zij ook over de nodige contacten om iedere klus tot een bevredigend einde te brengen.

Loodgieter/installatiebedrijf

Dit zijn de experts die je inschakelt wanneer een badkamerrenovatie je doel is. Ook voor de aanleg van vloerverwarming zijn er geen betere vaklui te vinden! Zij weten je nieuwe douche of bad moeiteloos te installeren en zijn ook zeer bedreven in het verplaatsen van toiletten en kranen.

Keukenmonteur

Tja, de naam zegt het al, hè? Dit is de expert die jouw vers aangeschafte keuken komt installeren. Hem of haar bel je ook wanneer er aanpassingen moeten plaatsvinden aan bestaande keukens, zoals bijvoorbeeld het aanrecht of de kastjes.

Afval

Het resultaat van welke aanzienlijke (de)montage klus dan ook is steevast een hele hoop afval. Daarom is een container huren van de juiste afmetingen en voor het gekozen type afval ook aan te raden. Zo creëer je voor jezelf en de experts die je komen helpen voldoende ruimte om te klussen en daarmee een veilige werksituatie!