In dit artikel hebben wij enkele van de meest recente woontrends voor je opgezocht zodat jij weer helemaal op de hoogte bent van wat er speelt. Het huis waar jij altijd bent straalt uit wie jij bent of wie je wil zijn. Een goede inrichting laat je helemaal tot rust komen na een drukke dag en het is daarom belangrijk om hier rekening mee te houden in deze drukke tijden.

Neutrale tinten

Dé grootste trend van het moment zijn de neutrale tinten die wij overal terug zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende kleuren en tinten van beige, wit en grijs. Dit zien wij dan ook vaak terug in verschillende inrichtingen die Scandinavisch doen lijken. Om deze look helemaal af te maken, kun je ervoor kiezen om verschillende houten elementen terug te laten komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bijzettafels in verschillende houtkleuren of zelfs je hele vloer.

(Bijna) houten vloeren

Alhoewel echte houten vloeren ontzettend mooi zijn en veel sfeer met zich meebrengen, zijn zij lang niet altijd even praktisch. Zo zijn ze erg moeilijk om schoon te houden, krimpen zij met de tijd en zijn ze zeker weten niet de goedkoopste optie op de markt. Een slim alternatief hiervoor zijn verschillende soorten kunststof vloeren. Dankzij de technologie van tegenwoordig zijn zij lang niet altijd meer van echt hout te onderscheiden en een stuk goedkoper in de aanschaf. Ook de designs blijven maar mooier en eigentijdser worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de visgraat pvc vloer die zijn naam ontleend aan de manier waarop hij gelegd wordt. De stroken PVC worden in een soort zigzaggend patroon gelegd die doet denken aan een visgraat. Dit patroon zorgt voor een unieke uitstraling die de rest van je interieur mooi complementeert en je huis echt afmaakt. 

Een mooi huis met een mooi interieur begint bij je vloer. Ook met een visgraatvloer zijn de mogelijkheden eindeloos en kan jij eindelijk goed tot rust komen in je eigen huis.