Zit het riool verstopt of heb je last van een lekkage? Dat is natuurlijk een erg onaangename situatie. Wanneer je toilet is volgelopen met water en bijna overstroomt, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf.  Schakel dan een loodgieter in van Loodgieter Rotterdam!

Loodgieter met modern gereedschap

Onze loodgieters beschikken over de modernste gereedschappen en over jarenlange ervaring. Met bijvoorbeeld een moderne rioolcamera kunnen ze zowel het riool als het complete afvoersysteem in beeld brengen. Bij een verstopping kan zo het probleem gericht aangepakt worden. Wat ook fijn is, is dat je vloer gewoon met rust gelaten kan worden; geen gesloop, gebreek of gegraaf dus. Met de speciale onstoppingslansen en geavanceerde trekveren kunnen vrijwel alle verstoppingen opgelost worden van binnenuit.

Een lekkage…

Een ander veelvoorkomend rioolprobleem is lekkage. Dit wordt meestal veroorzaakt door oude afvoerbuizen, een oud rioolsysteem of achterstallig onderhoud. Zo kunnen oude betonnen rioolbuizen broos worden en gaan lekken of kapot gaan. Ook gietijzeren rioolbuizen kunnen bijvoorbeeld gaan lekken bij de koppeling of van binnenuit gaan afbrokkelen. Wanneer dit gebeurt, ontstaat er een hardnekkige verstopping die lastig te verhelpen is wanneer men er te lang mee wacht.

Loodgieter Rotterdam

De loodgieters van Loodgieter Rotterdam zijn voor alle loodgieterswerkzaamheden in Rotterdam beschikbaar, eventueel met spoed. Naast een verstopt riool kun je dan bijvoorbeeld denken aan daklekkage of een cv-ketelstoring. Ook voor de installatie van je wasmachine of vaatwasser kun je bij ons terecht. Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om je te helpen en kunnen bij noodgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.  Neem vooral een kijkje op de pagina van Loodgieter Rotterdam om met ons in contact te komen!