Verschillende woningstijlen. Ze zijn overal te zien. In een dorp, in een stad en ga zo maar door. Over de hele wereld zijn huizen in alle vormen en maten, verschillende kleuren, soorten en ga zo maar door. Maar welke stijlen zijn nou enorm populair en worden meer gezien dan anderen? En los van wat populair en efficiënt is, wat is nou een echte aanrader en het mooist? Dit is natuurlijk ook een kwestie van smaak net als kozijnen bestellen bij DHK dat is, aangezien veel mensen andere dingen mooi en belangrijk vinden, maar er zijn toch een paar woningstijlen die eruit springen. Deze verschillen in stijl beginnen al bij de aanschaf van een voordeur.

De drie populairste woningstijlen

De top 3 bestaat uit: het scandinavische interieur, het landelijke interieur en het industriële interieur. Deze verschillende woningstijlen kunnen van kozijnen bestellen bij DHK tot aan het laatste kleine detail worden uitgeleefd. Waar het scandinavische interieur wat cleaner en rustiger is is het industriële interieur wat ruwer en misschien ook wat drukker, met bakstenen muren en zichtbaar gebruik van metaal. Dit kan dus in elk kleine detail in een kamer voorkomen, hoewel het ook vaak gebeurd dat mensen een wat minder extreme versie van een woning stijl hebben. De echt extremen hebben dit echter wel in elk deel van de woning, zelfs tot aan de voordeur, wat een woning heel typerend kan maken en ook wel bijzonder is.

Inrichten in een bepaalde stijl

Als men een stijl heeft gekozen die hij of zij leuk vindt moet er nog worden ingericht in deze stijl naar de smaak van de eigenaar. Dit kan met bepaalde meubels, verf en juist kale bakstenen muren, met de bedekking van de muur en ook met woning accessoires zoals bepaalde schilderijen, snuisterijen en ga zo maar door. Het inrichten kan van de voordeur tot de achterdeur tot kozijnen bestellen bij DHK in de gewenste smaak. Alles wat de eigenaar maar wil.